Na vsebino
Panorama Občine Vipava 9Panorama Občine Vipava 1Panorama Občine Vipava 1Panorama Občine Vipava 5Panorama Občine Vipava 17Panorama Občine Vipava 10Panorama Občine Vipava 15Panorama Občine Vipava 4Panorama Občine Vipava 2Panorama Občine Vipava 1Panorama Občine Vipava 5Panorama Občine Vipava 17Panorama Občine Vipava 10Panorama Občine Vipava 10Panorama Občine Vipava 10Panorama Občine Vipava 14Panorama Občine Vipava 4Panorama Občine Vipava 8

Subvencioniranje najemnine za neprofitna stanovanja in plačila prispevka za obvezno zdravstveno zavarovanje - OBVESTILO

datum: 17.10.2011

kategorija: Sporočilo za javnost


Subvencioniranje najemnine za neprofitna stanovanja in plačila prispevka za obvezno zdravstveno zavarovanje - OBVESTILOObčina Vipava obvešča občane, da s 1. 1. 2012 začne veljati Zakon o uveljavljanju pravic iz javnih sredstev, ki spreminja način uveljavljanja pravic do različnih subvencij in plačil.

Od začetka uveljavitve novega zakona bo Center za socialno delo odločal tudi o:
- subvencionirani najemnini za neprofitna stanovanja in
- pravici do plačila prispevka za obvezno zdravstveno zavarovanje.


Vloge za uveljavljanje plačila za obvezno zdravstveno zavarovanje in subvencij v letu 2011 se še vedno odda na dosedanjih obrazcih, na Občino Vipava, ki o teh pravicah odloča še do konca leta 2011.

Vloge za leto 2012, pa boste lahko oddali po 1. 12. 2011 in sicer na Centru za socialno delo Ajdovščina.

Vloga mora biti napisana na novem obrazcu, ki ga lahko kupite v knjigarni ali dobite na internetni strani Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve.
Obrazci bodo na voljo v mesecu novembru.


Občina Vipava