Na vsebino
Panorama Občine Vipava 18Panorama Občine Vipava 12Panorama Občine Vipava 5Panorama Občine Vipava 13Panorama Občine Vipava 1Panorama Občine Vipava 12Panorama Občine Vipava 5Panorama Občine Vipava 6Panorama Občine Vipava 2Panorama Občine Vipava 17Panorama Občine Vipava 18Panorama Občine Vipava 8Panorama Občine Vipava 4Panorama Občine Vipava 17Panorama Občine Vipava 11Panorama Občine Vipava 6Panorama Občine Vipava 3Panorama Občine Vipava 4

Javno povabilo - Iz faksa takoj praksa

datum: 04.02.2015

kategorija: Sporočilo za javnost

Javno povabilo - Iz faksa takoj praksa


Spoštovani!

Zavod RS za zaposlovanje je na svoji spletni strani objavil Javno povabilo – Iz faksa takoj praksa. Program udejanja cilje Jamstva za mlade.

S tem programom podjetjem omogoča spodbudo v višini 6.000 EUR za prvo zaposlitev mladih brezposelnih z izpopolnjevanjem za konkretno delo. Njihovo zaposlitev morate ohraniti najmanj eno leto.

Program podjetjem omogoča, da mlado brezposelno osebo s terciarno stopnjo izobrazbe, staro do vključno 29 let, ki je hkrati iskalec/-ka prve zaposlitve, izpopolnjuje na konkretnem delovnem mestu za najmanj eno leto.
Izpopolnjevanje z zaposlitvijo oz. pripravništvo, če je tako predvideno, se izvaja za polni delovni čas (ali krajši v skladu z odločbo o invalidnosti) in sicer na delovnem mestu, ustreznem vrsti izobrazbe vključene osebe.

Na programu ne morejo kandidirati delodajalci, ki delujejo v sektorju Država (S 13) ter v sektorju Nepridobitne institucije, ki opravljajo storitve za gospodinjstva (S 15).

Javno povabilo je odprto do 30. 6. 2015 (oz. do porabe sredstev).

V priponki najdete kratko predstavitev javnega povabila.