Na vsebino
Panorama Občine Vipava 12Panorama Občine Vipava 11Panorama Občine Vipava 8Panorama Občine Vipava 8Panorama Občine Vipava 11Panorama Občine Vipava 15Panorama Občine Vipava 12Panorama Občine Vipava 6Panorama Občine Vipava 18Panorama Občine Vipava 10Panorama Občine Vipava 3Panorama Občine Vipava 5Panorama Občine Vipava 11Panorama Občine Vipava 2Panorama Občine Vipava 17Panorama Občine Vipava 18Panorama Občine Vipava 5Panorama Občine Vipava 1

Zelena shema slovenskega turizma – anketa za lokalno prebivalstvo

datum: 22.07.2016

kategorija: Sporočilo za javnost

 

 

Zelena shema slovenskega turizma – anketa za lokalno prebivalstvo

Občina Ajdovščina in Občina Vipava smo se kot destinacija Vipavska dolina skupaj odzvali na javni poziv za vključitev v Zeleno shemo slovenskega turizma (ZSST) ter s tem pridobitev znaka Slovenia Green Destination.

Za pridobitve znaka Slovenia Green Destination potrebujemo tudi pomoč in sodelovanje lokalnega prebivalstva – vas, ki v tem okolju živite. Izrednega pomena je namreč, da je destinacija najprej prijetna in prijazna za vse, ki tu delajo in živijo. S tem bo takšna tudi za ljudi, ki nas obiščejo.

Vzamete si minuto časa in izpolnite anketo, do katere lahko pristopite preko spodnjega linka. Tako boste pomagali izboljšati kakovost trajnostnega poslovanja in razvoja naše destinacije.

 

https://www.1ka.si/a/96806

 

Vsi odgovori so zaupni. Hvala za sodelovanje.

 

destinacijaVipavskaDolina