Ocenjevanje vin - Vipavska trgatev 2017

datum: 10.08.2017

kategorija: Sporočilo za javnost

 

OCENJEVANJE VIN – VIPAVSKA TRGATEV 2017

Prireditev Vipavska trgatev v Vipavi bo tudi letos potekala drugi vikend v septembru in sicer od petka, 8.septembra do nedelje 10. septembra 2017. V okviru prireditve bomo KGZS – zavod Nova Gorica - KSS Ajdovščina in Zavod za turizem TRG Vipava organizirali tradicionalno ocenjevanje vin vipavskih vinarjev. Ocenjevanje bo potekalo v petek, 1.9.2017 v TRG – u v Vipavi (Glavni trg 1).

VINA, (dve steklenici za vzorec), ZBIRAMO v TRG-u v Vipavi (Glavni trg 1), do ponedeljka, 28. avgusta 2017 med 9.00 in 19.00 uro.

Vina bodo ocenili uradno potrjeni degustatorji s Kmetijsko gozdarskega zavoda Nova Gorica. Pridelovalcem vrhunsko ocenjenih vin, bodo v nedeljo na osrednji prireditvi Vipavske trgatve, podeljene listine odličnosti.

Cena ocenjevanja za vsak vzorec vina z vključenim 22% DDV-jem je 6,10 € in jo poravnate ob oddaji vina v TRG-u v Vipavi.

Ocenjevanje vin ob prireditvi Vipavska trgatev je postalo tradicija s katero želimo nadaljevati tudi v prihodnje zato vas vabimo, da na oceno prinesete čim več svojih vin.

Vsa dodatna pojasnila dobite na Kmetijski svetovalni službi v Ajdovščini in v Trg-u v Vipavi.

 

Vabljeni k sodelovanju in lep pozdrav!

 

Kmetijska svetovalna služba Ajdovščina

Zavod za turizem TRG Vipava