Na vsebino
Panorama Občine Vipava 5Panorama Občine Vipava 3Panorama Občine Vipava 16Panorama Občine Vipava 15Panorama Občine Vipava 18Panorama Občine Vipava 16Panorama Občine Vipava 4Panorama Občine Vipava 17Panorama Občine Vipava 13Panorama Občine Vipava 9Panorama Občine Vipava 2Panorama Občine Vipava 3Panorama Občine Vipava 6Panorama Občine Vipava 3Panorama Občine Vipava 16Panorama Občine Vipava 1Panorama Občine Vipava 5Panorama Občine Vipava 6

SLOVENIA´S HIDDEN GEMS 2019 - promocija turistične ponudbe na RADIU Si

datum: 16.01.2019

kategorija: Sporočilo za javnost

Za dodatne informacije lahko kontaktirate tudi Zavod za turizem TRG Vipava, tel: 051 215 226 ali e-mail: tic.vipava@siol.net , več o projektu pa si lahko preberete v nadaljevanju.

 

SLOVENIA'S HIDDEN GEMS 2019

Odličen projekt promocije turistične ponudbe na RADIU Si
 

Spoštovani turistični delavci.

V letu 2018 smo na Radiu Si pričeli s projektom promocije najboljših turističnih produktov/lokacij/ponudb v Sloveniji, ki bi jih tuji turisti nujno morali obiskati.

V lanskem letu smo predstavili in promovirali 18 odličnih turističnih paketov, ki si jih lahko ogledate TUKAJ.

Radijske reportaže lahko slišite TUKAJ.

Tako pa je izgledala zaključna podelitev priznanj vsem finalistom - TUKAJ.

Tuje turiste v Slovenijo večinoma pritegnejo najbolj znani in najbolj promovirani turistični biseri kot so Blejski grad in otok, Ljubljanski grad, Postojnska jama, Piran, Najstarejša trta, Lipica ... Z novo akcijo pa želimo opozoriti na vse več odličnih lokacij in turističnih doživetij, atrakcij v naši majhni deželi, ki bi jih tuji obiskovalci zagotovo morali še doživeti, da začutijo bogat utrip tradicije, kulinarike, kulture in drugih inovativnih turističnih skrivnosti Slovenije.

Kam bi pa vi  popeljali svoje goste iz tujine?

POMAGAJTE NAM S PREDLOGI!

Predlagajte unikatne lokacije, storitve ali turistične pakete, ki bi jih nujno pokazali tujim turistom. Najboljše predloge bodo preizkusili tujci, ki v Sloveniji živijo, delajo ali študirajo (člani Radio Si International Cluba), in izkušnje delili v zanimivi terenski radijski oddaji s poslušalci Radia Si in na spletni strani, kjer bomo vse odlične ponudnike predstavili tudi v sliki in besedi.

www.SLOVENIASHIDDENGEMS.si   

Konec sezone 2019 boste lahko vsi glasovali in izmed 12-ih odličnih finalistov izbrali tri zmagovalce naše akcije.

Pomagajte nam odkriti in predstaviti najbolj zanimive, morda še nekoliko skrite turistične bisere in ponudbo za tuje turiste!

Kot predlog se lahko uvrsti katerakoli integralna turistična ponudba, ki je sicer ne uvrščamo med splošno znane glavne in najbolj obiskane turistične zanimivosti Slovenije. Iščemo torej morda nekoliko spregledane, a izjemne kotičke Slovenije, ki bi jih Slovenci predlagali svojim gostom iz tujine. Lahko je to vodena tura, kulinarična ponudba, doživetje nastanitve, eno ali dvodnevni turistični paket, adrenalinska izkušnja, prireditev … Ponudba, ki že obstaja in jo je mogoče tudi rezervirati.  
Pomembno: ponudnik mora biti vešč angleškega jezika za komuniciranje s tujci.

Brez katerega doživetja tuji turist ne bi smel zapustiti naše dežele?

www.SLOVENIASHIDDENGEMS.si

Projekt, s katerim promoviramo odlične integralne turistične produkte in pakete, ki ponujajo najboljše kar premorejo raznolike slovenske pokrajine – vse od Prekmurja do Primorske.
Kaj je integralni turistični produkt? Integralni turistični produkt je  sestavljeni turistični produkt, ki v praksi pomeni kombinacijo več izdelkov in storitev različnih ponudnikov, ki so namenjene za zadovoljitev potreb turistov ob obisku turistične destinacije.

Vaš predlog pričakujemo čim prej na darko.pukl@rtvslo.si.

Najlepša hvala in lep dan.

 

mag. Darko Pukl
Odgovorni urednik/Managing editor

Radio Si • Ilichova 33, 2000 Maribor
T 00386 2 429 92 79 • M 031 523 678

www.radiosi.eu