Na vsebino
Panorama Občine Vipava 18Panorama Občine Vipava 6Panorama Občine Vipava 12Panorama Občine Vipava 4Panorama Občine Vipava 16Panorama Občine Vipava 3Panorama Občine Vipava 15Panorama Občine Vipava 8Panorama Občine Vipava 1Panorama Občine Vipava 17Panorama Občine Vipava 10Panorama Občine Vipava 13Panorama Občine Vipava 9Panorama Občine Vipava 1Panorama Občine Vipava 3Panorama Občine Vipava 5Panorama Občine Vipava 9Panorama Občine Vipava 4

SREČANJA ZA RAZVOJ MESTNE TRŽNICE AJDOVŠČINA

datum: 07.07.2021

kategorija: Razpisi, pozivi, naznanila

 

 

VABILO_Razvoj mestne tržnice Ajdovščina_program s prijavo.pdf

 

Občina Ajdovščina pričenja z razvojem mestne tržnice Ajdovščina, ki bo potekal v tesnem sodelovanju s ponudniki lokalne hrane Vipavske doline ter nosilci uspešnih zgodb povezovanja ponudbe lokalne hrane, razvoja kmetijstva in podeželja.

 

Vabimo vas, da se udeležite sklopa petih srečanj, kjer se bomo srečevali od julija do novembra in s tem aktivno soustvarjate mestno tržnico in njeno ponudbo. Celoten program srečanj vam pošiljamo v priponki.

 

Prvo srečanje bo v torek, 20. julija ob 18. uri v Domu krajanov Ajdovščina.

 

Živimo v prekrasni Vipavski dolini, ki je edinstven prostor za pridelavo in predelavo najbolj okusne in zdrave hrane. Prepričani smo, da lahko skupaj z vami zagotovimo, da bo dostopna vsem, ki to cenijo.

 

Prijave in informacije: trznica@ajdovscina.si, 05 365 91 07.

Do spletne prijavnice dostopate na tej povezavi: PRIJAVNICA.

Logotipi_prijavnica