Razglas prenehanja velike požarne ogroženosti naravnega okolja

datum: 20.03.2012

kategorija: Sporočilo za javnost

REPUBLIKA SLOVENIJA
MINISTRSTVO ZA OBRAMBO
UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE
ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJEŠtevilka: 841-2/2012-231 -DGZR
Datum: 20.3.2012 ob 12.00Razglas prenehanja velike požarne ogroženosti naravnega okolja


Na podlagi 4. člena uredbe o varstvu pred požarom v naravnem okolju (Ur. l. RS, št. 4/2006), Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje razglaša prenehanje velike požarne ogroženosti naravnega okolja od 20. marca 2012 v občinah na območju Izpostav Uprave RS za zaščito in reševanje Kranj, Trbovlje, Celje, Slovenj Gradec, Maribor, Postojna, Koper in Nova Gorica.
Prav tako velja prenehanje velike požarne ogroženosti na območju občin Medvode, Vodice, Komenda, Kamnik, Mengeš, Trzin, Lukovica, MO Ljubljana, Ig, Škofljica, Grosuplje, Logatec, Vrhnika, Borovnica, Brezovica, Log-Dragomer, Dobrova-Polhov Gradec, Horjul, Dol pri Ljubljani, Litija, Šmartno pri Litiji, Moravče, Domžale in Ivančna Gorica na območju Izpostave Uprave RS za zaščito in reševanje Ljubljana.

V občinah na območju Izpostav Uprave RS za zaščito in reševanje Murska Sobota, Ptuj, Brežice in Novo mesto ter v občinah Loški Potok, Sodražica, Velike Lašče, Ribnica, Dobrepolje, Kočevje, Osilnica in Kostel na območju Izpostave Uprave RS za zaščito in reševanje Ljubljana še vedno velja velika požarna ogroženost naravnega okolja z dne 7. marca 2012.

Do preklica prav tako velja velika požarna ogroženost naravnega okolja v občinah, ki so veliko požarno ogroženost naravnega okolja razglasile same.UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE
ZA ZAŠČITO IN REŠEVANJE