Na vsebino
Panorama Občine Vipava 9Panorama Občine Vipava 2Panorama Občine Vipava 9Panorama Občine Vipava 2Panorama Občine Vipava 10Panorama Občine Vipava 3Panorama Občine Vipava 15Panorama Občine Vipava 15Panorama Občine Vipava 12Panorama Občine Vipava 4Panorama Občine Vipava 3Panorama Občine Vipava 14Panorama Občine Vipava 5Panorama Občine Vipava 15Panorama Občine Vipava 2Panorama Občine Vipava 12Panorama Občine Vipava 8Panorama Občine Vipava 16

Obvestilo Lekarne Ajdovščina o storitvah

datum: 16.03.2020

kategorija: Koronavirus

 

Obvestilo Lekarne Ajdovščina o storitvah

 

Lekarna Ajdovščina obvešča, da se dokler ne preneha nevarnost širjenja nalezljive bolezni na podlagi odredbe Ministrstva za zdravje omeji izdajanje zdravil.

Z novo odredbo ministrstva lahko lekarna izda zdravilo na recept v količini, ki ustreza zdravljenju bolnika za obdobje največ enega meseca. Omejitev je tudi pri izdajanju zdravil brez recepta, in sicer v količini enega pakiranja na osebo.

Lekarna Vipava posluje po veljavnem urniku, s posamičnim vstopanjem strank.

V času trajanja epidemije imata lekarni v Ajdovščini prilagojen način poslovanja tako, da tudi v rednem delovnem času poslujeta preko okenca za izvajanje dežurstev. V nedeljo, 15. marca, je dežurna Lekarna Sonček v dopoldanskem času od 9. do 12. ure in zvečer od 17.30 do 20.30.

Po zdravila v lekarno napotite zdravega svojca oziroma drugo zdravo osebo. Sicer pa vse obiskovalce prosimo, da odgovorno, z vsemi higienskimi priporočili, pristopajo do lekarniških storitev, predvsem pa z veliko mero strpnosti in potrpežljivosti.