Na vsebino
Panorama Občine Vipava 11Panorama Občine Vipava 18Panorama Občine Vipava 17Panorama Občine Vipava 16Panorama Občine Vipava 15Panorama Občine Vipava 9Panorama Občine Vipava 3Panorama Občine Vipava 5Panorama Občine Vipava 9Panorama Občine Vipava 14Panorama Občine Vipava 18Panorama Občine Vipava 3Panorama Občine Vipava 18Panorama Občine Vipava 16Panorama Občine Vipava 3Panorama Občine Vipava 16Panorama Občine Vipava 6Panorama Občine Vipava 14

Obvestilo o cepljenju proti Sars-Cov-2

datum: 30.12.2020

kategorija: Koronavirus

 

Obvestilo o cepljenju proti Sars-Cov-2

 

Spoštovani,

zadnje dni je v javnih medijih veliko govora o cepljenju proti virusu Sars-Cov-2, zato številni kličete v naše ambulante z vprašanji kdaj in kako bo cepljenje potekalo ter kako se prijavite.

Cepivo bo v Slovenijo prihajalo postopoma. V januarju in februarju bodo najbrž vsi odmerki porabljeni za cepljenje stanovalcev in zaposlenih v domovih za ostarele in za zdravstvene delavce, ki so stalno izpostavljeni možnosti okužbe. Šele v drugi polovici februarja oziroma v marcu bo cepivo verjetno na voljo tudi za ostale prebivalce.

V Zdravstvene domu Ajdovščina smo se odločili, da bomo v prvem tednu po praznikih, na naši in lokalnih spletnih straneh objavili telefonsko številko, na katero se boste lahko prijavili za cepljenje, ter informacijo o predvidenem začetku in poteku cepljenj. Kot rečeno se bodo ta verjetno začela šele v marcu.

Prosimo vas, da redno spremljate obvestila spletnih straneh in da z vprašanji o cepljenju ne obremenjujete sodelavcev v ambulantah.

Hvala za vaše razumevanje in ostanite zdravi.

 

Egon Stopar

Direktor ZD Ajdovščina

 

Zdravstveni dom Ajdovščina

I: www.zd-ajdovscina.si